Рачун блокира припреме Борца


Покушавамо наћи начин да одблокирамо клупски рачун, али за сада у томе нисмо успјели. Вјерујем да ћемо у сљедећим данима пронаћи неко рјешење јер нам ремети план рада првог тима.
Изјавио је ово директор Фудбалског клуба Борац Радмило Шиповац.
Рачун блокира припреме Борца
- Уколико што прије не ријешимо проблем са блокадом рачуна питање је да ли ће играчи у недјељу отпутовати на припреме у Макарску - нагласио је Шиповац.
Рачун Фудбалског клуба Борац блокиран је због дуга од 812.000 марака према Школи фудбала “Џаја”.
- У сталним смо контактима са директором “Џаје” Миливојем Глишићем, али до сада нисмо нашли заједнички језик. Покушали смо да проблем ријешимо на разне начине, али ситуација никада није била тежа. Фудбалски клуб Борац у овом тренутку је немоћан да пронађе излаз из постојеће ситуације - рекао је Шиповац.
Још увијек је неизвјесно да ли ће чету са Градског стадиона појачати некадашњи члан Борца Дарко Малетић.
- Он је начелно дао сагласност да поново дође у наше редове, али не жели ништа да потпише док се не ријеши проблем блокаде рачуна - додао је Шиповац.
За то вријеме фудбалери вриједно тренирају.
- Требали смо данас одиграти контролну утакмицу, али нисмо нашли адекватног ривала, тако да ћемо умјесто тога имати само тренинг. Оно што је најгоре у овом тренутку јесте да је због блокаде рачуна почела полако да се увлачи нервоза међу фудбалере, којима се дугују три плате. Ипак, надам се да ће се пронаћи рјешење и да ћемо у недјељу ипак отпутовати за Макарску - нагласио је шеф стручног штаба Бањалучана Слободан Старчевић.

Крунић

Посљедњих дана због здравствених проблема не тренира искусни првотимац Бранислав Крунић.
- Тренутно ради додатне претраге и вјерујем да ће се веома брзо вратити у тренажни процес - нагласио је Старчевић.

Нема коментара:

Постави коментар