Danas nastavak pregovora Darko Maletić - FK Borac: Ugovor u magli


Čelnici banjalučkog Borca i Darko Maletić danas bi trebali da održe novu rundu razgovora vezanu za povratak iskusnog veziste na Gradski stadion.

Sutra nastavak pregovora Darko Maletić - FK Borac: Ugovor u magli
Maletić je već dva puta nosio crveno-plavi dres, a da li će navijači Borca i treći put moći da uživaju u potezima veziste, zavisi od mnogo okolnosti što je istakao i sam fudbaler. Maletić je slobodan igrač nakon isteka ugovora sa kazahstanskim Aktobeom.

"Ništa još nismo definisali, ali danas ćemo razgovarati. Treniram sa ekipom i svjestan sam da se njima žuri, ali moram o svemu da razmislim još nekoliko dana", rekao je Maletić i istakao da danas sigurno neće potpisati ugovor.
Darko Ljubojević, sportski direktor, sa druge strane je zadovoljan kako napreduju pregovori i svjestan je da bi dolazak Maletića bio veliko pojačanje.
"Maletić će danas doći na nastavak razgovora. Mislim da smo sada mnogo bliži njegovom angažovanju nego prethodnih dana. Jedno je sigurno, postoji dobra volja sa obje strane da dođe do nove saradnje", izjavio je Ljubojević.
Sportski direktor je istakao da je vezista trenutno jedini fudbaler s kojim se vode razgovori oko ugovora, ali je istakao da u klubu neće propustiti priliku da angažuju kvalitetno pojačanje ukoliko se pojavi na tržištu. Jedan od fudbalera koji se povezuje s povratkom na Gradski stadion je i Vladan Grujić. Ljubojević nije potvrdio da s vezistom vode pregovare, ali je naglasio da bi i on bio veliko pojačanje za ekipu Slobodana Starčevića.
Banjalučane su do sada pojačali desni bek Mladen Zeljković i napadač Admir Raščić, dok su u suprotnom smjeru otišli Alen Bašić, Ognjen Radulović i Slaviša Dugić. Prvi kontrolni meč Borac će odigrati u subotu protiv Slobode iz Mrkonjić Grada. To će biti jedina provjera prije odlaska u Makarsku (3. februar) na drugi dio priprema.
 U Hrvatskoj će "crveno-plavi" ostati 14 dana i odigrati šest kontrolnih utakmica. Četiri rivala su već poznata. To su Zmaj iz Makarske (5. februar), Stobreč (7), Šibenik (9) i Mosor (14). Nakon povratka iz Hrvatske zakazan je duel s Vitezom (20. februara) i generalna proba s Čelikom na "Bilinom polju" (23).

Нема коментара:

Постави коментар