Darko Maletić: Skup sam za Borac

Darko Maletić: Skup sam za Borac
Darko Maletić jedan je od najomiljenijih fudbalera Borčevog "Istoka" i svaki prelazni rok stvara euforiju u vezi s njegovimg povratkom u "crveno-plavi" tabor.
Ni januarski prelazni rok nije izuzetak pa je iskusni vezista jedan od glavnih pikova čelnika iz Platonove ulice. Maletić ima status slobodnog igrača, ali bez obizra na to teško će obući dres ekipe s Gradskog stadiona.
"Svaki prelazni rok je ista priča i mediji me svake godine vraćaju u Borac. Trenutno sam u Banjaluci i još nisam odlučio gdje ću da nastavim karijeru", rekao je Maletić.
NN: U Borcu čine sve kako bi Vas angažovali, kolike su šanse da obučete crveno-plavi dres?
MALETIĆ: U klubu čine sve kako bih potpisao ugovor sa njima i na tome ne mogu da im zamjerim. Međutim, imam opcija da karijeru nastavim u inostranstvu pa ćemo vidjeti šta će se desiti narednih dana. Pratim Borac i znam da je u klubu teška situacija, da je malo drugačije brzo bismo se dogovorili. Borac ne može da mi ponudi uslove kakve smatram da zaslužujem.
NN: Da li biste voljeli karijeru da završite u Borcu?
MALETIĆ: Želja da se vratim na Gradski stadion nikad nije bila sporna i vjerujte da bih bio najsrećniji kada bih karijeru završio u Borcu. Ali, situacije u klubu je teška, to znam. Ne bih isključio opciju povratka već u ovom prelaznom roku. Međutim, sam treba da prelomim gdje želim da nastavim karijeru.
NN: Rekli ste da imate ponuda iz inostranstva o kojim klubovima se radi?
MALETIĆ: Imam kombinaciju da ostanem u Kazahstanu, što bi mi najviše i odgovaralo, pošto sam naučio njihov jezik i ne bi mi trebalo mnogo da se adaptiram. Imam još dosta vremena da odlučim, ali je istina da me Istok najviše privlači.
NN: Da li biste igrali za neki drugi klub u BiH osim za Borac?
MALETIĆ: Vjerujete da bih to uradio teška srca, jer sam odrastao u Banjaluci. O povratku u BiH nisam ni razmišljao do prije nekoliko dana. Mogu samo da kažem da Borac nije jedini iz kojeg su me zvali na pregovore, ali ponavljam o nastavku karijere ću da odlučim naredne sedmice.
  • 78 utakmica u dresu Borca odigrao Darko Maletić i postigao 12 pogotaka
  • 9 klubova je promijenio vezista, a posljednju sezonu proveo je u Aktobeu

Нема коментара:

Постави коментар