Raščić: Dolazak u Borac pravi potez

Doskorašnji napadač Novog Pazara, Admir Raščić, drugo je pojačanje banjalučkog Borca u zimskom prelaznom roku. Raščić, koji je sa Borcem dogovorio saradnju na dvije i po godine, juče je obavio prvi trening sa crveno-plavima, sa kojima će u drugom dijelu sezone pokušati da izbori plasman na evropsku scenu.
rascic_borac
Raščić: Dolazak u Borac pravi potez
"Borac je još jedan u nizu velikih klubova za koji ću da igram. Sigurno da je to jedan plus u mojoj karijeri. Drago mi je što sam došao u Banjaluku i nadam se da ću svojim igrama doprinjeti da Borac, kao klub koji ima veliku tradiciju, obezbijedi plasman u Evropu", rekao je Raščić za Alternativnu televiziju.
Maletić i Bilbija ponovo na Gradskom stadionu?
Sve je izglednije da će bivši reprezentativac BiH Darko Maletić ponovo obući dres matičnog kluba. On već nekoliko dana pregovara sa upravom kluba i ako u narednih nekoliko dana ne pronađe inostrani angažman, ovaj fudbaler će staviti potpis na ugovor sa Borcem.
Meletićevim povratkom, Borac bi dobio mnogo i možda bi jedini mogao da pokuša napasti vodeći dvojac Željezničar i Sarajevo.
Pored Maletića na Gradski stadion mogao bi da se vrati i napadač Vojvodine Nemanja Bilbija, potvrdio je sportski direktor Borca Darko Ljubojević.
"Iako smo gorući problem napadača riješili dovođenjem Admira Raščića iz Novog Pazara, sigurno je da bismo na Gradskom stadionu ponovo željeli da vidimo Bilbiju. Zato je sigurno da ćemo razgovarati sa upravom Vojvodine, jer bismo svi bili srećni da se vrati u sredinu u kojoj je ponikao. Ne treba trošiti riječi o njegovim kvalitetima, jer svi znamo da se radi o sjajnom napadaču. Prošlu sezonu nije odigrao na vrhunskom nivou u Novom Sadu, ali sigurno da nije zaboravio igrati fudbal. Zbog toga bi njegov eventualni dolazak za nas predstavljao pun pogodak", rekao je Ljubojević.





Нема коментара:

Постави коментар