Ekspedicija Borca putuje u Makarsku: Putnici Grujić i Maletić


Fudbaleri Borca sutra (utorak) bi trebalo da krenu put Makarske, gdje će obaviti drugi dio priprema za nastavak sezone u BH Telecom Premijer ligi BiH. U autobusu će se naći Darko Maletić i Vladan Grujić, koji bi trebalo da potpišu ugovore s "crveno-plavima".
Ekspedicija Borca putuje u Makarsku: Putnici Grujić i Maletić
Čelnici Borca napravili su odličan prelazni rok, koji bi trebalo da krunišu angažovanjem iskusnih vezista koji bi bili veliko pojačanje za četu Slobodana Stačevića. Tandem bi trebalo da potpiše ugovor koji će ih na Gradskom stadionu zadržati narednih šest mjeseci. Prije njih crveno-plavu opremu zadužili su Nemanja Bilbija, Admir Raščić i Mladen Zeljković.
Trener ekipe, Starčević, istakao je da je veoma zadovoljan urađenim u prvom dijelu priprema koje su odrađene u Banjaluci i ističe da će se u Hrvatskoj najviše raditi na realizaciji koja je bila problem ekipe sa Gradskog stadiona u prvom dijelu sezone. Put Makarske danas bi trebalo da krene 25 fudbalera, a trener je istakao da je više nego zadovoljan što će među putnicima da budu Maletić i Grujić.
"Sa njima dobijamo dodatno na kvalitetu i to su igrači koji u svakom klubu u BiH mogu da donesu prevagu. Sigurno je da će u ekipu donijeti dodatnu sigurnost i brzinu u igri", rekao je Starčević.
Efikasnost je bila glavni problem ekipe iz Platonove ulice, ali su u ovom prelaznom roku angažovani i napadači Bilbija i Raščić, koji bi aktuelni igrački kadar trebalo da učine ubojitijim.
"Sada imamo slatke muke u napadu, ali moramo sve kockice da posložimo i sigurno je da ćemo sa dosadašnjim igračima i pojačanjima biti ubojitiji", kazao je Starčević.
Put Makarske danas neće krenuti Branislav Krunić, koji je još povrijeđen i ostaje mu još nekoliko dana pregleda nakon čega će biti poznato više informacija. Zbog obaveza u reprezentaciji ekipi će se 7. febrauara priključiti Asmir Avdukić, Srđan Grahovac i Fedor Predragović, a istog dana će doći i Dalibor Teinović, koji je na tretmanu u Ljubljani. Još nije poznata sudbina Petra Kunića, koji je prošao probu u Dukli i očekuje se da u narednih nekoliko dana potpiše ugovor s češkim klubom.
Banjalučani će u Makarskoj odigrati šest kontrolnih utakmica. Prva utakmica na programu je u srijedu protiv Sarajeva (15 časova), a meč se igra u Međugorju. Termini ostalih mečeva biće poznati po dolasku ekipe u Makarsku. Banjalučani će se u Hrvatskoj zadržati do 17. februara, kada je zakazan povratak u grad na Vrbasu.

Нема коментара:

Постави коментар