Raščić: Biće neuspjeh ako ne izborimo Evropu

Admir Raščić se vraća na bh. terene. Korpulentni napadač koji se proslavio igrajući za Sarajevo, Željezničar i Olimpic u budućnosti će braniti boje Borca iz Banja Luke.

O prvim utiscima u novoj sredini te ciljevima i ambicijama na Gradskom stadionu Raščić je govorio u kratkom razgovoru za portal sport.ba

Raščić: Biće neuspjeh ako ne izborimo Evropu

"Dosta igrača poznajem od ranije. Mislim da je okupljen odličan tim, posebno od juče kada je sa nama Nemanja Bilbija. Nadam se da će i Maletić potpisati, a u tom slučaju bismo na papiru bili izuzetno jaki", kaže Raščić.

Borac dva boda zaostaje za mjestom koje vodi u Evropu narednog ljeta, a Raščić je uvjeren kako se taj zaostatak može nadoknaditi.

"Ništa nedostižno, ali ipak treba ići iz utakmice u utakmicu. Evropa je po meni posve realna. Neuspjeh bi sa ovim timom bio ne izboriti nastup u Evropi", ističe Raščić.

Raščić je do nedavno bio član istoimenog kluba u Novom Pazaru, ali se tamo, kaže, nije isplatilo ostati.

"Prošle sezone je sve bilo za deset. Pa i na početku tekuće tokom prvih sedam kola sve je bilo na svom mjestu, ali su onda „zavrnuli pipu“ ii sve je krenulo naopako. Nije mi se ostajalo", zaključio je Raščić.

               

Нема коментара:

Постави коментар