Borac bez Evrope, istupa iz lige?

Borac ostao bez evro-licence, u Evropu će Željezničar, Sarajevo, Široki Brijeg i Zrinjski! Banjalučani prijete istupanjem iz Premijer lige.

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH usvojena je informacija Drugostepene komisije za licenciranje FSBiH kojom su licence za evro takmičenja dobili šampionBiH Željezničar, vicešmapion Sarajevo, pobjednik Kupa BiH Široki Brijeg i osmoplasirana ekipa na tabeli, Zrinjski, čime je Borac ostao bez Evrope.Odluka je saopštena čelnicima Borca telefonom i poslana poštom, a Banjalučani će sutra u 15.30 časova održati vanrednu sjednicu Upravnog odbora na kojoj će jedina tačka dnevnog reda biti odluka da Borac ne dobije licencu, rečeno je MONDU u FK Borac.

Na sutrašnjoj sjednici uprava Borca donijeće odluku o narednim potezima, a u klubu iz Platonove najavili su da će vrlo vjerovatno istupiti iz Premijer lige BiH i uputiti žalbu u UEFA.

Banjalučani su ogorčeni jer su izborili treće mjesto na tabeli i plasman u evro-takmičenja, a na kraju su ostali bez plasmana u evropska takmičenja. U FK Borac ističu da su zbog kašnjenja u predaji finansijske dokumentacije o rješavanju zaostalih dugovanja mogli biti novčano kažnjeni, ali da to nikako nije razlog d aostanu bez evro-licence.

(MONDO)

6 коментара:

  1. Borac da igra JSL, pozdrav iz BG-a braco!

    ОдговориИзбриши
  2. glupo ne jebe vas savez nego UEFA

    ОдговориИзбриши
  3. Malaga koja ima $$$ da kupi cijelu Banjaluku je kaznjena ne igranjem u Evropi jer nije platila dugovanja na vrijeme,UEFA je kaznila Borac ne Fudbalski Savez BiH.Sta ce se postici istupanjem iz Lige? Nista,idioti koji vode Borac ce I dalje da kradu I varaju a sitna raja I igraci ce da ispastaju.SRAMOTA STA STE NAM NAPRAVILI OD KLUBA!

    ОдговориИзбриши
  4. BORAC U EVROPI REPUBLIKA SRSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAPRED

    ОдговориИзбриши
  5. DA BOG DA IZGORILI SVI U UEFI

    ОдговориИзбриши
  6. BORAC BANJALUKA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    ОдговориИзбриши