Јовић званично на клупи Борца

Драган Јовић од данас је и званично шеф стручног штаба Фудбалског клуба Борац, а уговор са Бањалучанима потписаће идуће седмице.
Ову одлуку потврдио је Управни одбор клуба на састанку који се синоћ одржао.

- Успјели смо да првобитну цијену коју је тражио Јовић спустимо и вјерујем да за мање пара нисмо могли добити бољег тренера. Са њим ћемо потписати уговор на једну годину, а он је већ упознат са амбицијама клуба које су везане за подмлађивање екипе и већи ослонац на играче из омладинског погона. Уговор ће потписати првих дана идуће седмице, а почетак припрема планиран је за 1. јул - изјавио је спортски директор Бранислав Крунић.

Чланови Борца и званично више нису Адмир Рашчић, Ведран Кантар и Далибор Теиновић. Њих тројица споразумно су раскинула сарадњу са Бањалучанима и опростили дио дуга. Голман Асмир Авдукић још увијек чека да му се уплати дио новца и спреман је да опрости добар дио дуговања.

- Његов останак у овом тренутку јако нам је важан пошто би он могао Борцу да донесе значајан приход уколико се репрезентација БиХ пласира на Свјетско првенство у Бразилу идуће године. Нападач Јоцо Стокић запријетио је да ће отићи уколико ускоро не буду уплаћена његова потраживања док је Срђан Граховац на мети неколико клубова и ускоро би требало да знамо епилог тих преговора - изјавио је директор клуба Момчило Савичић.

Милан Радовић поднио је оставку на функцију потпредсједника управе. Разлог за то је кредит који је клуб дигао код Нове банке из Бањалуке, а није редовно измиривао рате. Фудбалери Дарко Малетић и Владан Грујић изразили су жељу да остану у клубу и идуће сезоне.

Спонзор

Предсједник Борца Слободан Радуљ упознао је чланове управе са посјетом м:тел-у који би по свему судећи требао бити генерални спонзор Борца идуће сезоне.

- Разговарао сам са директором Гораном Влаовићем који је дао начелну сагласност да м:тел буде спонзор, али мора да разговара и са осталим члановима управе свог предузећа. До сад а је м:тел давао 100.000 марака на годишњем нивоу, а надам се да ће тај износ убудуће бити барем 300.000 - рекао је Радуљ.
(Glas Srpske)

Нема коментара:

Постави коментар