Борац у Зеници


Иако су и даље у штрајку, фудбалери и стручни штаб Борца, као што су и обећали, отићи ће у суботу у Зеницу, гдје ће са Челиком од 14 часова одиграти хуманитарну утакмицу. 

- Сав приход од продатих улазница иде за лијечење младе Зеничанке Амине Халилић и то је једини разлог што ће прекинути штрајк. Било је недоумица чиме ћемо путовати у Зеницу, али су оне отклоњене. Наишли смо на разумијевање превозника "Жак-турса", који нам је изашао у сусрет и упркос дуговима превешћемо се на утакмицу, која се игра на "Билином пољу" - нагласио је шеф стручног штаба Бањалучана Слободан Старчевић. 

Овај меч њему и остатку стручног штаба требало је да послужи као генералка пред наставак првенства. 

- Тако ће и бити, јер још сви искрено вјерујемо да ће се наћи рјешење за актуелне проблеме. Надамо да ће неко коначно поразговарати са нама, можда и да ћемо добити нешто новца који нам се дугује и онда нормално наставити трку за бодове, у којој би нам превасходан циљ био пласман на међународну сцену - додао је Старчевић. 

Чета са Градског стадиона је од сриједе у штрајку, а тренутно им се дугују три и по плате и неће наставити са радом док нагомилани дугови не буду измирени. Уз све то клупски рачун је блокиран, а да би Бањалучани у суботу, 2. марта, истрчали на стадион "Бања Илиџа" у Градачцу, гдје треба да играју са Звијездом, морају да измире и финансијске обавезе према ФС БиХ, али и дуг према Заводу за медицину рада и спорта Републике Српске, који, због неизмирених обавеза, неће да им изда потврде о урађеним љекарским прегледима. 
Крунић 

Са екипом у Зеницу неће путовати Бранислав Крунић, који и даље не тренира због здравствених проблема. Овај искусни фудбалер од 4. до 8. марта боравиће на једној клиници у Швајцарској, гдје ће му бити урађени додатни љекарски прегледи.

Нема коментара:

Постави коментар