Otkaz Starčeviću, klupa Kruniću

Iako je do kraja Premijer lige BiH ostalo samo jedno kolo, Upravni odbor Fudbalskog kluba Borac je na sinoćnjoj sednici odlučio da smeni kompletan stručni štab na čelu sa Slobodanom Starčevićem.



Njegovo mesto, barem privremeno, zauzeće sportski direktor Branislav Krunić, a pomoćnici će mu biti Stojan Malbašić i Radovan Gajić.

Čelnici Banjalučana oglasili su se kratkim saopštenjem, u kojem je navedeno da je na prvoj vanrednoj sednici UO razmatrana novonastala situacija u klubu i činjenica da je serijom negativnih rezultata dovedena u pitanje pozicija koja naredne sezone vodi na evropsku scenu.

- Upravni odbor je iz tog razloga odlučio da smeni kompletan stručni štab. Ekipu će u utakmici 30. kola Premijer lige BiH, kao i u finalu Kupa RS protiv bijeljinskog Radnika, sa klupe predvoditi sadašnji sportski direktor Branislav Krunić. Njegovi pomoćnici biće Stojan Malbašić i Radovan Gajić. Navedene odluke imaju privremeni karakter, a nakon završetka sezone Upravni odbor FK Borac će doneti odluku o novom šefu struke i preduzeti druge neophodne mjere u cilju stabilizacije kluba na svim nivoima. Takođe, Upravni odbor je kooptirao još jednog člana, a to je direktor HE na Vrbasu Nedo Kesić.

Нема коментара:

Постави коментар