Prijatelji Borca donirali oko 120.000 KM

U restoranu "Stara Ada" u Banjaluci večeras je održano "Crveno-plavo" veče donatorskog karaktera na kojem su se okupila mnoga poznata imena iz svijeta politike, privrede i sporta RS kako bi donirala novac za spas FK Borac. 
Pozivu čelnika kluba odazvali su se mnogi kojima je tim iz Platonove ulice u srcu sa jasnim ciljem, da u skladu sa mogućnostima pomognu klubu koji se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji. Prema prvim informacijama, skupljeno je oko 120.000 KM, dok su čelnici kluba istakli da u narednim danima očekuju još uplata od pristalica Borca koji večeras nisu mogli da prisustvuju "crveno-plavoj" večeri.

Među gostima večeras, između ostalog, našli su se Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke, Nada Tešanović, ministar porodice, omladine i sporta u Vladi RS, kao i mnogi drugi prijatelji kluba. Večeri su pristustovali i veterani FK Crvena zvezda koji su nešto ranije danas savladali veterane Borca u reprizi finala Kupa Jugoslavije iz 1988, kada je ekipa sa Gradskog stadiona osvojila najvažniji trofej u klupskoj istoriji.

Donatorsko veče, ali i jubilej Borca, svojim prisustvom je uveličao i Ivan Rimac, većinski vlasnik splitskog Hajduka.
(Nezavisne)

Нема коментара:

Постави коментар