Starčević: Ispunili smo plan

Fudbaleri Borca završili su drugu fazu priprema u Makarskoj i do početka drugog dijela sezone treniraće u Banjoj Luci.


 Starčević: Ispunili smo plan
Na Jadranu je ekipa iz Banja Luke odigrala pet utakmica u kojima su upisali četiri pobjede i jedan nerješen rezultat. Borac je slavio protiv Sarajeva (1:0), Zmaja (3:1), Mosora (1:0) i Travnika (1:0), dok su na utakmici protiv Šibenika mreže mirovale.
 
Trener Slobodan Starčević poslije više od mjesec dana treninga, a nešto manje od dvije nedelje do početka drugog dijela sezone, ne krije da je zadovoljan urađenim.
 
"Plan smo u potpunosti ispunili i zadovoljan sam trenutnom formom mog tima. Istina ima tu još nekih sitnih grešaka i nedostataka koje ćemo mi riješiti u ove dvije nedelje. Do utakmice protiv Čelika koja će biti i generalna proba radićemo na tehničkim i taktičkim detaljima. Fizički smo spremni i to je najvažnije.", rekao je Starčević.
 
Trener kaže da je zadovoljan i činjenicom da je njegova ekipa bilježila pobjede tokom kontrolnih utakmica.
 
"Iako su rezultati u drugom planu,  dobro je što smo pobjeđivali, jer dobri rezultati su psihički pojačali cijeli tim. Atmosfera je zdrava i dobra i to je ono što me posebno raduje. Mi ćemo spremno dočekati gostovanje Zvijezdi u Gradačcu na otvaranju drugog dijela sezone." kazao je Slobodan Starčević.

Нема коментара:

Постави коментар