Borac u subotu protiv "romantičara"

Борац гост ОФК Београда

Banjalučani će u subotu u 14 časova na "Karaburmi" odigrati prijateljsku utakmicu protiv OFK Beograda.
Crveno-plavi će reprezentativnu pauzu iskoristiti odlaskom u Beograd, gdje će protiv "romantičara" odigrati prijateljski meč kako bi ostali u dobroj formi u proljećnom dijelu šampionata Bosne i Hercegovine.

"Ova utakmica je ispala pomalo neočekivano. OFK Beograd nam je izašao u susret i na brzinu smo se dogovorili da odigramo kontrolni meč, a mi ćemo njih ugostiti nekom drugom prilikom", rekao je trener Borca Slobodan Starčević za "Glas Srpske".

Prema njegovim riječima u srpsku prestonicu neće ići golman Asmir Avdukić i Srđan Grahovac zbog obaveza sa A odnosno mladom reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

"Osim njih, u Beograd neće putovati ni lakše povrijeđeni Vule Trivunović", dodao je Starčević.

Zbog trećeg žutog kartona zarađenog protiv Slavije u Istočnom Sarajevu, Trivunović će propustiti i naredni meč crveno-plavih u Premijer ligi BiH sa Zrinjskim na banjalučkom Gradskom stadionu.

"Bez obzira što neću moći da pomognem ekipi, vjerujem u pobjedu nad Mostarcima. Izbora nemamo ako želimo plasman u Evropu",
rekao je iskusni stoper Banjalučana.

U utorak je za "Velikana iz Platonove" stigla i jedna neprijatna vijest iz Fudbalskog saveza BiH. Klub je zbog ponašanja navijača kažnjen sa ukupnom sumom od 2.500 KM.

(MONDO)

Нема коментара:

Постави коментар