Radulj: Sve ću učiniti da spasim klub



Slobodan Radulj još zvanično nije preuzeo funkciju predsjednika FK Borac, ali je već počeo određene razgovore koji bi trebalo da dovedu do spašavanja kluba. 
"Borac je klub na rubu bankrota i sad više niko nema pravo da vuče neke nerezonske poteze. Ovo je za mene najteži posao u mom životu, jer dobro znam koliko Borac znači za Banju Luku i za Krajinu, pa sam zbog toga odlučio da prihvatim posao predsjednika kluba. Sve ću učiniti sa spasim Borac od bankrota", rekao je Radulj. 
On je između ostalog naglasio da se u proteklim godinama u ovom klubu trošilo mnogo više nego što je trebalo, te da se problemi nisu rješavali, već su se odlagali. 

"Izgubljeni su neki sporovi na sudu koje je trebalo Borac da dobije, ali zbog neozbiljnosti ljudi iz kluba presude su donešene na štetu Borca. Imamo dva izbora, prvi je da svi krenemo u sanaciju stanja u Borcu, a drugi je da klub preseli u četvrtu ligu, a to znači bankrot. Ova druga varijanta ne bi nikom odgovarala. Zato vjerujemm da ću sa svojim saradnicima uspjeti da spasimo Borac od onog najgoreg", zaključio je Radulj.

Нема коментара:

Постави коментар