Вјерују у Радуља и боље дане

Вјерују у Радуља и боље дане

Фудбалери Борца задовољни су закључцима који су донесени у понедјељак на Скупштини клуба тако да вјерујемо у боље дане. Нико од нас није ни поменуо штрајк како су то поједини медији покушали да прикажу, а јуче смо редовно тренирали и извршавали задатке.

Ово је јуче изјавио капитен бањалучког премијерлигаша Драшко Жарић послије састанка са мандатаром за састав новог управног одбора бањалучког премијерлигаша Слободаном Радуљем. Састанку су присуствовали и тренер првог тима Слободан Старчевић и замјеник капитена Борис Распудић.
- Долазак Слободана Радуља охрабрује јер је ријеч о озбиљном друштвено-спортском раднику, човјеку фудбала. Сигуран сам да ће на прави начин водити рачуна о Борцу - нагласио је Жарић.

Предводник садашње генерације фудбалера Борца истиче да су играчи свјесни ситуације.

- И нама је јасно да нико нема чаробни штапић да одједном ријеши све проблеме. Истина, играчима се дугује и имају великих потешкоћа, али не можемо да очекујемо да нам неко у комаду исплати сва дуговања. Ићи ћемо корак по корак, плату по плату. Ово је права прича која нам значи - казао је Жарић.

Додаје да су фудбалери Борца до јуче били обесхрабрени али да су се ствари коначно помјериле са мртве тачке.

- У протеклом периоду нисмо имали наду да ће уопште почети са рјешавањем проблема. Сада је све другачије. Некако нам се вратила вјера у боље дане. Изузетно нам је драго што град Бањалука води више рачуна о Борцу. Могу да кажем у име играча да ћемо им се одужити максималним залагањем и трудом на терену - јасан је Жарић.

Према ријечима тренера Слободана Старчевића, на састанку Радуљ је објаснио реалну ситуацију у којој се налази клуб те истакао да његов долазак на чело клуба значи да се озбиљно приступа рјешавању проблема.

- Радуљ је дошао да помогне и свјесни смо да му треба времена да се упозна са нагомиланим обавезама са којима се клуб сусреће. Борцу је тренутно довољно то што је он спреман да уђе у коштац са проблемима - рекао је Старчевић.
Крунић у Швајцарској

Бранислав Крунић од понедјељка се налази на додатним прегледима срца у Швајцарској. До краја седмице биће позната тачна дијагноза, тако да је за сада неизвјестан његов повратак на терен.

Нема коментара:

Постави коментар