Maletić: Možemo pobjediti Radnik

Seriju dobrih rezultata fudbaleri Borca žele da nastave i u Bijeljini. Radnik je sljedeća prepreka najuspješnijem sastavu ovog proljeća na putu ka Evropi. Borac će nastupiti bez najboljeg strijelca Joce Stokića, ali bez obzira na to premijerligaš iz Banje Luke je favorit.

Maletić: Možemo pobjediti Radnik


"Idemo da pobjedimo, jer samo sa tri boda ćemo sačuvati treće mjesto. U prva četiri kola imamo jedan nerješen rezultat i tri vezane pobjede, pa je i to pokazatelj da nam je forma u usponu. Napašćemo Radnik, iako se radi o timu koji po kvalitetu zaslužuje mnogo bolje mjesto od trenutnog položaja na tabeli. Respektujemo protivnika, ali ga se ne plašimo", rekao je trener Slobodan Starčević.
 
Darko Maletić je nedavno u Lukavici protiv Slavije postigao pogodak i potvrdio je pobjedu svog tima. Od njega se i u Bijeljini očekuje da ponovi igre kao u prethodnim susretima.
 
"Imamo jedno teško gostovanje, ali bez obzira na dobre rezultate Radnika, ja smatram da je kvalitet na našoj strani i mi to moramo da pokažemo na terenu. Biće teško, ali ova ekipa je pokazala da može da se nosi sa svim protivnicima i zato vjerujem da možemo svakog da pobjedimo", optimist je Darko Maletić.

Нема коментара:

Постави коментар