Borac bez kalkulacija protiv Radnika

Nakon tri vezane pobjede fudbaleri Borca u 20. kolu BH Telecom Premijer lige BiH u subotu (16.30) gostuju u Bijeljini kod Radnika.


"Crveno-plave" očekuje teško gostovanje kod ekipe koja je u četiri kola proljećnog dijela prvenstva ostvarila tri pobjede, a poraženi su tek u prošlom kolu kod Travnika.
Iako već u srijedu na Gradskom stadionu dočekuju Čelik, a narednog vikenda gostuju Rudar Prijedoru, Starčević najavljuje da neće kalkulisati s timom.
"Iako nas čeka gust raspored nećemo kalkulisati i u sve mečeve ulazimo s najjačim sastavom. Naš posao će biti da energišemo ekipu nakon meča u Bijeljini i idemo iz meča u meč", rekao je Slobodan Starčević, trener Banjalučana, koji u ovom meču neće moći da računa na "kartoniranog" Jocu Stokića i Dalibora Teinovića, koji ima virozu.
Napad Borca u subotnjem meču predvodiće Nemanja Bilbija, koji je u prošlom kolu protiv Zrinjskog bio strijelac četiri gola u pobjedi od 5:1. Sjajni napadač nije želio da obeća nastavak golgeterske serije, ali je istakao da će kao i u svakom meču pružiti maksimum.

  "Naravno da ne mogu i ne želim da obećam postizanje pogotka, ali ukoliko mi se ukaže prilika sigurno ću da je iskoristim. Naše je da pružimo maksimum na terenu i nadamo se novoj pobjedi koja će nas dovesti korak bliže izlasku na međunarodnu scenu", izjavio je on.
U redovima Bijeljinaca vlada optimizam pred duel sa Borcem i svi fudbaleri osim Dragana Ristića spremni čekaju subotnji susret.
"Poštujemo Borac, čija forma je u usponu, ali poštujemo i sebe i ne damo da na našem terenu bilo koja ekipa razmišlja o osvajanju tri boda", rekao je Marko Basara, fudbaler premijerligaša iz Semberije.
Napadač domaćih Zoran Nikić je optimista.
"Imamo potencijal da pobijedimo Borac i sve ćemo učiniti da tri boda ostanu u Bijeljini. Poraz od Travnika nas nije poremetio, kazao je Nikić.

Parovi 20. kola, subota od 16.30: Rudar Prijedor - Široki Brijeg, Olimpic - Velež, Gradina - Leotar, Radnik - Borac, Čelik - Travnik, nedjelja od 16: Slavija - Željezničar, od 16.30: Zrinjski - Zvijezda, GOŠK - Sarajevo.
(Nezavisne)

Нема коментара:

Постави коментар