Remi Radnika i Borca

Na utakmici u Bijeljini, Radnik i Borac odigrali su meč bez pogodaka, a bliži pobjedi bili su domaći fudbaleri, koji su imali nekoliko izglednih prilika.

Međutim, najbolji pojedinac na susretu bio je golman Banjalučana Asmir Avdukić, koji je omogućio svom timu da se iz Bijeljine vrati sa bodom.


Fudbaleri trebinjskog Leotara u finišu prvog poluvremena u Srebreniku poveli su preko Borke Novakovića, a do kraja susreta nije više bilo pogodaka. Leotar je ovom pobjedom zadržao mjesto u sredini tabele, dok je sve izvjesnije da će Gradina od naredne sezone igrati u Prvoj ligi Federacije BiH.

Rudar Prijedor je preko svog najboljeg strijelca Harisa Handžića u 35. minutu stigao do prednosti u meču sa Širokim Brijegom. Isti igrač u 62. minute povisio je na 2:0, a počasni gol Širokobriježani su postigli dva minuta prije kraja susreta, a strijelac je bio Mario Ljubić. Bila je ovo prva pobjeda “rudara” nakon četiri uzastopna poraza.

Na sarajevskoj "Otoci" gledaoci su u prvih deset minuta meča vidjeli dva pogotka. Domaći su do prednosti stigli u šestom minutu preko Harisa Duljevića, a četiri minuta kasnije izjednačenje Mostarcima donio je Amir Zolj.

REZULTATI 20. KOLA:

Olimpik - Velež 1:1 (1:1)
/Duljević 6' - Zolj 10'/

Gradina - Leotar 0:1 (0:1)
/Novaković 45'/

Rudar Prijedor - Široki Brijeg 2:1 (1:0)
/Handžić 35', 62' - Ljubić 88'/

Radnik - Borac 0:0

Nedjelja:
Slavija - Željezničar (16h)
Zrinjski - Zvijezda Gradačac (16.30h)
GOŠK - Sarajevo (16.30h)

(MONDO)


Нема коментара:

Постави коментар